Tegenwoordig zijn webgebaseerde websites voor zowel video als geluid extreem eenvoudig op internet. Sommige staan ​​ons toe om voor niets naar hun documenten te gaan, maar er zijn er ook die dat niet nodig hebben en in alle opzichten afbetaling nodig hebben. Dus de vraag is: “Zullen we betalen voor internet op internet?”

Ongetwijfeld zullen enkelen van ons betalen om de optie te hebben om naar onze # 1 shows te kijken of om af te stemmen op onze belangrijkste deuntjes op internet. Desalniettemin zijn er bovendien een aanzienlijk aantal van ons die dat niet zullen doen. Wat onze beslissing ook is, als we graag willen betalen voor internet op het web, zijn er een aantal regels voor de afbetaling.

Hoe gaan we betalen?

Over het algemeen zijn er twee soorten afleveringen die geschikt zijn voor webgebaseerde webgebaseerde functies. We kunnen betalen met onze betaalpassen of betalen met PayPal-accounts als we er een hebben.

Het uitwisselen van laadpassen wordt geaccepteerd als de eenvoudigste manier om de op internet gebaseerde streaming-sites te betalen. Hoe het ook zij, niet we zijn allemaal blij om onze Mastercard-nummers op internet te zetten. Daarom kunnen we, als we bang zijn dat onze laadpasnummers worden misbruikt, over het algemeen de andere optie gebruiken, een PayPal-rekening.

PayPal is een techniek op afbetaling die ons volledige zekerheid biedt met SSL voor een breed scala aan online uitwisselingen. Door PayPal te gebruiken, zijn onze Visa-nummers veilig verzekerd en hoeven we niet te benadrukken dat onze Visa zouden worden misbruikt door onnozele buitenstaanders.

Op deze manier is het eenvoudig. Als we eigenlijk geen record in PayPal hebben, kunnen we er een aanvragen in het geval dat we deze termijntechniek moeten kiezen om de webgebaseerde functies te betalen.

Het bedrag dat we moeten betalen?

Het hangt er van af. Van YouTube dat ons in staat stelt om voor niets toegang te krijgen tot alle opnames tot degenen die een paar dollar nodig hebben om hun documenten te streamen. Bovendien verandert het bedrag dat we moeten uitgeven eveneens.

Sommigen die alleen zijn, hebben hun hele leven een eenmalige betaling nodig, meestal bij inschrijving. Anderen hebben afbetaling nodig op welk punt we ook proberen te bereiken (betalen per gebruik). Het houdt in dat we moeten betalen elke keer dat we de webgebaseerde functies van de sites moeten gebruiken, hetzij per bezoek of per record.

Bovendien zijn er ook een paar sites die morsen voor niets toestaan ​​en die moeten betalen als we hun gegevens moeten downloaden. Deze voorwaarde wordt misschien voorgesteld voor ons die misschien willen testen hoe groot de aard van de records is die we moeten downloaden of om te garanderen dat de gedownloade documenten ook daadwerkelijk de records zijn die we belangrijk vinden om te downloaden.

Er zijn bovendien een aantal verschillende sites die ons vanaf het begin een paar documenten voor niets laten streamen; maar nadat een paar hoeveelheden gestreamde records zijn gestreamd, moeten we consequent betalen, zoals eens per maand, eens in de regel, of mogelijk eens per jaar.

Hoe het ook zij, afgezien van alle discussie over afbetaling voor realtime functies, ongeacht wat de discussie is, kunnen we over het algemeen voor onszelf beslissen of we mogelijk in realtime voor internet moeten betalen of om het voor niets te hebben. We kunnen ook beslissen hoe we de administraties moeten betalen of hoeveel contant geld we moeten uitgeven. Kies het gewoon op onze eigen specifieke manier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram