Sommige tradities zijn te oud om te ontwijken, en op Wall Street zijn de jaarlijkse ‘topkeuzes’ er één. Meestal gemaakt aan het einde of het begin van een jaar, publiceren de analisten van The Street beoordelingen over de aandelen waarvan zij denken dat ze de beste prestaties zullen laten zien in de komende maanden – hun beste keuze.

 

De analisten hebben elk aandeel zorgvuldig geanalyseerd en gekeken naar de prestaties uit het verleden en het heden, de trends in verschillende tijdsbestekken, de plannen van het management – ze houden overal rekening mee. Hun aanbevelingen bieden waardevolle aanwijzingen om in het nieuwe jaar een veerkrachtige portefeuille op te bouwen.

 

Met dit in gedachten hebben we de database van TipRanks gebruikt om drie aandelen te identificeren die de analisten omschrijven als hun ‘topkeuze’ voor 2021.

 

 

Talos Energy (TALO)

 

De Golf van Mexico staat al lang bekend als een van ‘s werelds grootste productiegebieden voor koolwaterstoffen, en Talos Energy, dat ongeveer 48.000 vaten olie-equivalent per dag produceert uit offshore-activiteiten in de Golf, is een belangrijke speler in het gebied. nio.aandeel kopen kan gemakkelijk.

 

Talos sloot het derde kwartaal van 2020 af met een nettoverlies, maar de inkomsten, $ 135 miljoen, stegen opeenvolgend met 53%. Het bedrijf rapporteerde voor het einde van het kwartaal meer dan $ 353 miljoen aan beschikbare liquiditeit, inclusief $ 32 miljoen aan contanten en $ 321 miljoen aan beschikbaar krediet.

 

In december vorig jaar, en doorlopend tot januari, heeft Talos haar liquiditeitssituatie verstevigd door uitgifte van senior gedekte obligaties. De uitgifte van december, van $ 500 miljoen tegen 12%, zal voornamelijk worden gebruikt om een ​​eerdere uitgifte van obligaties af te lossen die volgend jaar verschuldigd is. De januari-uitgifte, een extra $ 100 miljoen, zal worden gebruikt om uitstaande schulden op de op reserves gebaseerde kredietfaciliteit te dekken. Beide biljetten moeten in 2026 worden uitgegeven.

 

Northland-analist Subash Chandra benadrukte TALO als zijn beste E & P-keuze voor 2021 en schreef: “TALO is naar onze mening een van de weinige bedrijven waarvan we weten dat ze zonder goede reden handelen tegen dalende PDP-waarden. Het bedrijf heeft de volwassenheidsmuur aangepakt. en kredietfaciliteit spanningen met een aandelenemissie en refi in december. Ze gaan 2021 in met ademruimte om met Zama over de finish te komen en op zoek te gaan naar schaalmogelijkheden in GoM. ” aandelenkopen.nl vind je meer informatie.

 

Daartoe beoordeelt Chandra TALO als een outperform (d.w.z. kopen) en stelt ze een koersdoel van $ 19 op, wat het potentieel voor 91% groei in de komende maanden aangeeft. (Klik hier om het trackrecord van Chandra te bekijken)

 

In totaal krijgt Talos, met vijf geregistreerde recensies van analisten, waaronder 4 Buys en een enkele Hold, een Strong Buy-rating van de consensus van analisten. De aandelen zijn geprijsd op $ 9,96, en hun gemiddelde doelstelling van $ 14,33 geeft een stijging van ~ 44% op de horizon van een jaar. (Zie TALO-aandelenanalyse op TipRanks)

 

Twilio (TWLO)

 

De volgende is Twilio, een cloudcommunicatiebedrijf in Silicon Valley. Met de softwarediensten van Twilio kunnen klanten hun telecomdienst via de computerservers op hun kantoor uitvoeren, waardoor niet alleen telefoongesprekken beschikbaar zijn, maar ook chats, sms-berichten en videogesprekken. De service bevat beveiligingsfuncties zoals gebruikersverificatie.

 

De COVID-pandemie en de verschuiving naar werken op afstand die aan de economie werd opgelegd, was een zegen voor Twilio. De verschuiving legde een premie op stabiele en betrouwbare externe verbindingen en telewerken, en de inkomsten van het bedrijf, die al sterk waren en in elk kwartaal opeenvolgende winsten lieten zien, stegen tot $ 447 miljoen in 3Q20. Vervolgens zijn de aandelen van Twilio de afgelopen 52 weken met 225% gestegen.

 

Oppenheimer-analist Ittai Kiddron ziet het bedrijf op een solide basis voor voortdurende groei en schrijft: “Hoewel er in 1Q21 een aantal putjes en opnames plaatsvinden, wordt Twilio’s kans op de lange termijn nog steeds ondergewaardeerd door investeerders. Wij geloven dat het gedifferentieerde productportfolio van het bedrijf (communicatie / data) en de evoluerende GTM-benadering (aanwerving / GSI) de acceptatie / uitbreiding van G2K / int’l kunnen stimuleren en> 30% rev. groei op schaal (> $ 4 miljard / $ 6 miljard) tot en met CY23 / 24. ”

 

De vijfsterrenanalist kiest TWLO als een ‘topkeuze’, gebaseerd op zijn optimistische analyse van Twilio. Dat komt met een Outperform-rating (d.w.z. Buy) en een koersdoel van $ 550, wat een eenjarige groei van 41% impliceert. (Klik hier om het trackrecord van Kiddron te bekijken)

 

Hoe weegt de bullish weddenschap van Kiddron tegen de Street? Over het algemeen houdt Wall Street van Twilio, een feit dat duidelijk wordt uit de 21 geregistreerde recensies van analisten. Niet minder dan 18 daarvan zijn Buys, tegen slechts 3 Holds. De recente aandelenwinsten van het aandeel hebben de prijs echter opgedreven tot $ 388,65, waardoor er ruimte is voor slechts 2% stijging voordat het gemiddelde koersdoel van $ 396,88 bereikt wordt. (Zie TWLO-aandelenanalyse op TipRanks)

 

SI-Bot (SIBN)

 

Medische technologie is een gebied met bijna eindeloze mogelijkheden, en SI-Bone heeft een niche gevonden. Het bedrijf is gespecialiseerd in de diagnose zandbehandeling van pijn en disfunctie in het sacro-iliacale gewricht tussen de onderrug en het bekken. De inkomsten van het bedrijf daalden tussen 4Q19 en 2Q20, omdat de coronacrisis een domper zette op electieve medische procedures. Dat veranderde in het derde kwartaal, toen de economie zich begon open te stellen; veel industries, inclusief de medische sector, zag een uitbarsting van opgekropte vraag die nog niet is verdwenen.

 

In ruwe cijfers rapporteerde SIBN een opeenvolgende omzetstijging van 42% voor Q3, met een omzet van $ 20,3 miljoen. Op jaarbasis stegen de inkomsten met 26%. Gedurende het kwartaal heeft het bedrijf 50.000 iFuse-procedures doorstaan, die werden afgehandeld door 2.200 chirurgen over de hele wereld. Het bedrijf had aan het einde van het kwartaal $ 132 miljoen aan liquide middelen beschikbaar, tegen $ 39,4 miljoen aan langlopende schulden. Vooruitkijkend, streeft het bedrijf naar een winst van 8% tot 10% joj in de jaaromzet voor 2020, en verwacht dat die omzet $ 73 miljoen tot $ 74 miljoen zal bedragen.

 

Analist David Saxon, die de aandelen voor Needham behandelt, zegt: “SIBN heeft veerkracht getoond tijdens de pandemie, en we geloven dat de groeimotoren ervoor kunnen zorgen dat het de consensusinkomsten in 2021 kan verslaan. chirurgische training, aanstaande productlanceringen en direct-to-patient-marketing zullen allemaal bijdragen aan een sterke omzet in de komende jaren. ”

 

Saxon gebruikt deze punten om zijn ‘topkeuze’-status voor SIBN te ondersteunen. Zijn gemiddelde koersdoel is $ 35, wat een stijging van 23% suggereert, en past mooi bij zijn Buy-rating. (Klik hier om het trackrecord van Saxon te bekijken)

 

Al met al krijgt SI-Bone een sterke koop van Wall Street, en het is unaniem – gebaseerd op 5 positieve recensies. De aandelen worden verkocht voor $ 28,48, en hun gemiddelde doelstelling van $ 33,80 impliceert ruimte voor ~ 19% groei in de loop van 2021. (Zie SIBN-aandelenanalyse op TipRanks)

 

Om goede ideeën te vinden voor aandelen die tegen aantrekkelijke waarderingen worden verhandeld, gaat u naar TipRanks ‘Best Stocks to Buy, een nieuw gelanceerde tool die alle inzichten in TipRanks over aandelen verenigt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram