Bitcoin zakte vrijdag terug onder $ 35.000.

Zoals Insider eerder meldde, had Stefan Thomas 7.002 bitcoins opgeslagen op een veilige harde schijf.

De Duitse programmeur zegt nu “de tijd heelt alle wonden” en dat hij rust heeft, meldt KGO-TV.

Thomas vertelde eerder aan The New York Times dat hij twijfelde aan zijn eigenwaarde. goedkoopste bitcoin kopen kan online.

 

De in Duitsland geboren programmeur Stefan Thomas haalde deze week de krantenkoppen nadat een verloren wachtwoord zijn bitcoin-voorraad ter waarde van $ 220 miljoen ontoegankelijk maakte.

 

 

Zoals Insider eerder meldde, was de veilige harde schijf, waarop 7.002 bitcoins waren opgeslagen, een IronKey-apparaat. Het geeft eigenaren 10 kansen om hun wachtwoord te raden voordat ze de inhoud versleutelen. Thomas had nog maar twee pogingen om correct te raden voordat deze situatie zich voordeed.

 

De New York Times rapporteerde aanvankelijk Thomas ‘benarde situatie en citeerde hem als volgt:’ Ik lag gewoon in bed en dacht erover na: dan ging ik naar de computer met een nieuwe strategie, en het zou niet werken, en ik zou weer wanhopig. ”

 

Een potentieel verlies van die omvang zorgt ervoor dat ‘je je eigenwaarde in twijfel trekt’, voegde hij eraan toe. Op zaterdag was de stash ongeveer $ 220 miljoen waard, maar aangezien de bitcoin-prijzen dit jaar sterk stegen, werd deze gewaardeerd boven $ 240 miljoen.

 

Nadat zijn verhaal viraal ging, gaf hij nog een interview aan KGO-TV, waarin hij de zender vertelde “de tijd geneest alle wonden” en dat hij vrede had gesloten met zijn mogelijke verlies. verge coin verwachting is hoog.

 

Hij voegde eraan toe: “Het was eigenlijk een heel grote mijlpaal in mijn leven waar ik me realiseerde hoe ik mijn eigenwaarde in de toekomst zou gaan definiëren. Het ging er niet om hoeveel geld ik in mijn leven heb. bankrekening.”

 

Thomas, een programmeur die nu in San Francisco woont, is een van de verschillende bitcoin-eigenaren die geen toegang meer hebben tot hun portemonnee. Hierdoor is een groot aantal Bitcoins met een totale waarde van $ 140 miljoen niet meer terug te halen.

 

In een ander geval zegt een man uit Wales dat hij in 2013 een harde schijf met 7.500 bitcoin heeft weggegooid. Hij biedt zijn raad $ 70 miljoen aan om het op te graven van de vuilnisbelt.

 

Bitcoin is onlangs weer gestegen tot boven de $ 40.000, ondanks het feit dat de baas van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde, de dag ervoor pleitte voor meer regelgeving. Vrijdag daalde het onder de $ 35.000 aan het einde van een week van volatiele handel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram